Konser:Standart A La Turc Project




   İzmit’te caz akşamları başlıyor.

   Etkinlikizi kültürel etkinlikler platformunun organize ettiği caz konserleri dizisinin ilk serisi 9 Ekim tarihi itibariyle başlıyor. Caz konserleri dizinin ilkinde Önder Focan, Şenova Ülker (trompet, flüge horn), Enver Muhamedi (bas) ve Burak Cihangirli (cavul) caz severlerle buluşacak. STANDART A LA TURC PROJECT Önder Focan’ın Standard a la Turc projesi CD ve MD formatında EMI/Blue Note etiketiyle 2001 yılında piyasaya sunuldu. Proje şu ana kadar birçok festival ve mekanda sahne aldı. Bunların arasında 2002 yılında İstanbul Caz Festivali, 2007 yılında Canberra ve Melbourne, Avustralya konserleri, 2015 yılında Letonya Saxophonia Festival Riga, 2015 yılında Sırbistan Sombor Jazz Festival yine 2015 yılında Ya-Jazz Yaounde Kamerun Festivali ve daha niceleri yer almakta.
 
   Projenin müzikal yaklaşımını yerel temaları melodilerin caz armonisi ve doğaçlamalar ile harmanlayan caz disiplinin icra edilmesi oluşturuyor.

   Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) lokalinde 21:00 itibariyle başlayacak konser ücretli olup biletler biletino.com/tr/ ya da Kyöd gişeden alınabilir. Adres bilgisi ve daha ayrıntılı bilgi için etkinlikizi.org sayfası ziyaret edilebilir, sosyal medya hesaplarımızı takibe alıp abone olabilirsiniz.





Bu blogdaki popüler yayınlar

KONSER: JAZZ SISTERS

KONSER: VEDAT SAKMAN&EMİN İGÜS